DARMMANAGEMENT DAYCARE

Unieke darmformules voor dagelijks gebruik


Bij het gebruik van darmmanagement is de verbetering in samenstelling van de stoelgang vrijwel direct (de volgende dag) waarneembaar. De ontlasting wordt beter gevormd en is soepel.
De stoelgang zal regelmatiger plaatsvinden, de ontlasting verloopt sneller en het gebruik van toiletpapier kan tot een minimum worden beperkt. De ontlasting “plakt” ook niet meer aan het toilet.

Darmmanagement 
met water

1 glas water
1 eetlepel darmmanagement

Goed roeren of shaken en snel opdrinken


Darmmanagement
met sinaasappelsap

1 glas sinaasappelsap
1 eetlepel darmmanagement

Goed roeren of shaken en snel opdrinken


Darmmanagement
met banaan

1 glas melk (soyamelk, cocosmelk, notenmelk of gewone melk)
1 eetlepel darmmanagement
1 banaan
Mixen in een blender en daarna snel opdrinken.

Darmmanagement
eigen recept

Meng 1 eetlepel darmmanagement in je eigen saprecept, soep of yoghurt.
Darmmanagement
Daycare

Daycare is gelijk het product Darmmanagement, met als extra ingredient 9 verschillende soorten probiotica met elk hun eigen eigenschappen
Bestel Darmmanagement of Daycare in de winkel 

Darmmanagement / Daycare - 2 unieke darmformules 
Onze jarenlange ervaring op het gebied van Detox en Darmreiniging heeft ons 1 ding geleerd. Uw gezondheid hangt in grote mate af van de conditie van uw spijsvertering. Wat, wanneer, hoeveel en hoe u eet spelen daarbij een belangrijke rol.

Wanneer u besluit uw voeding te corrigeren komt u tot de vaststelling dat uw voeding alleen het niet redt. Uw biologische en chemische functies blijken tekort te schieten. 
Dus kunt u een steuntje in de rug verdragen. 

Darmmanagement is een ideale plantaardige aanvulling op de dagelijkse voeding voor zowel jong en oud. De resultaten zijn direct waarneembaar en zichtbaar in het toilet.

Darmmanagement is een rijke bron van 100% natuurlijke vezels, vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen.
Darmmanagement reguleert de darmwerking, verbetert de ontlasting, geeft meer energie, versterkt het immuunsysteem, helpt het cholesterolniveau te verlagen, bevordert een gezonde stofwisseling en darmflora en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen.

Daarnaast bevat Darmmanagement de enzymen van de groene voeding om een goede vertering te bevorderen. Gezien de darm het centrum is van de vertering en enzymen een grote rol spelen in het verteringsproces en veel andere functies van het lichaam, zijn bijkomende enzymen een buitengewone ondersteuning van reinigings- en opnamefuncties.

Daarom zijn er gewaardeerde planten, kruiden en groenten toegevoegd aan Darmmanagement, die de gezondheid van het darmmilieu en het herstel van een gezonde darmflora ten goede komen. Elf kruiden waarvan de gezondheidskwaliteiten algemeen bekend zijn maken deel uit van deze bijzondere "zuivere darm-formule".

Darmmanagement is een 100% zuiver product zonder toevoegingen die in een darmsaneringsproduct niet thuishoren. Bevat geen gist, zetmeel, suiker, zout, tarwe, gluten, maïs, soja, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, vulstoffen, of reststoffen van pesticiden.

Ingrediënten in Darmmanagement en daycare
Alle ingrediënten zijn gericht op het ondersteunen van de darmfunctie in biologisch en chemisch opzicht. D.w.z. reiniging, opname en transformatie.

Daarbij spelen volgende ingrediënten een rol:

Psyllium Husk glij- en volumemiddel, reinigt ingewanden en bevordert de darmbeweging. Psyllium Husk, oftewel Plantago ovata, is een opmerkelijke plant. Niet zozeer vanwege zijn uiterlijke verschijningsvorm, maar meer om wat hij 'in zich' heeft. In de zaadvliezen van deze plant zit namelijk een gomslijm, dat in de maag in combinatie met water, een volumineuze massa vormt. Er ontstaat een soort gel, die voor een hongerstillend en tegelijk beschermend effect zorgt. Vlozaad, dat oorspronkelijk afkomstig is uit India en Pakistan, is daarmee een natuurlijk volumemiddel dat zeer veel water kan binden als het eenmaal is ontdaan van zijn pel. Gewoonlijk wordt psyllium husk gebruikt omdat het gelerend en beschermend werkt. De werking hiervan is maximaal bij de husk. Zijn voornaamste toepassingen liggen echter op het terrein van de schoonmaak van de darm. Psyllium kan worden gezien als de vrijmaker van aanslag / plaque op de darm, transitverbeteraar en werkt gunstig bij diarree wanneer deze te wijten is aan irritatie van het darmslijmvlies. Psyllium is een bulkvormer, een vezelproduct, maar in tegenstelling tot alle andere vezelproducten die irritatie van de darm opwekken, totaal zonder enige prikkeling.Zelfs al wordt psyllium soms als laxatief gezien, werkt hij niet als andere laxativa die spiercontracties (spasmen) van de darm opwekken. Terwijl de meeste laxativa constipatie in de hand werken, werkt psyllium als een technische transportverbeteraar op voedingsniveau en houdt niet de risico’s in zich die de laxativa kenmerkt.

Alfalfablad voor sporenelementen, zijn rijkdom aan vitamines en mineralen, zijn enzymen (alle acht essentiële verteringsenzymen zijn erin te vinden)
Gerstgras bevat ontsmettend chlorofyl, wat het darmtransport ondersteunt en een natuurlijke reiniging in de hand werkt en is het meest alkalische (basenvormende) voedingsmiddel dat we kennen. Het neutraliseert zuren in het gehele lichaam, waardoor deze via de nieren kunnen worden afgevoerd en een gezonde zuur-/basenbalans (neutrale pH-waarde) kan worden hersteld.

Kamutgras als één van de meest oorspronkelijke groenen, om zijn vezelstoffen en bladgroen en zijn reinigende werking op de darm.

Zoethoutwortel is een tonicum voor het darmkanaal, stimuleert de enzymen en de darmperistaltiek. Toegevoegd als regulator voor kliersecretie en pancreas.

Fenegriek bevordert de stofwisseling en is versterkend.

Laurierblad is gas- en waterafdrijvend. Kent toepassingen bij alle maag- en darmaandoeningen.

Hyssop tegen infecties, weerstandsverhogend.

Cascara Sagrada, door de Indianen "gewijde bast" genoemd. Verhoogt de afscheidingen van de lever (gal), maag, pancreas en dunne darm. Bevordert de darmbeweging. Het is één van onze mildste natuurlijke laxativa. Het regelt het colon, maar is niet gewoontevormend.

Brandnetelblad verhoogt de groene factor, verbetert de spijsvertering en de doorbloeding,

Chlorella voor bladgroen, reiniging en herstel.

Gember werkt gasverdrijvend en bevordert de afscheiding van maagsappen. Wordt zowel in gevallen van buikloop als bij constipatie gebruikt.

Heermoes omwille van zijn reinigende werking, zijn actieve stoffen.

Rozenbottels en hibiscusbloemen bevat vitamine A, C en E, werkt licht prikkelend op de darmbeweging.

Kelp voor natuurlijke mineralen

De synergie van al deze bestanddelen waaruit Darmmanagement bestaat maakt een product dat uitkomst biedt aan al diegenen die om welke reden ook abnormale darmverschijnselen vertonen of personen welke hun voeding op verantwoorde wijze willen aanvullen.. 

Van diarree tot constipatie zitten allen met een probleem: een gestoorde transit of een gebrekkige opname... 

Darmmanagement wordt het dagelijkse instrument voor allen die op een natuurlijke manier aan hun gezondheid willen werken.

Het verschil tussen Darmmanagement en Daycare
Het product “Daycare” bevat naast alle ingrediënten van darmmanagement ook
nog 9 verschillende soorten Probiotica met elk een eigen functie.

- Lactobacillus acidophilus
- Lactobacillus casei
- Lactobacillus plantarum
- Lactobacillus salivarius
- Lactobacillus lactis 
- Bifidobacterium infantis
- Bifidobacterium lactis
- Bifidobacterium longum
- Enterocuccus faecium

Probiotisch betekend: “voor het leven“; Probionten zijn psychologische bacteriën van het spijsverteringkanaal, die ons bij het benutten van de voeding ondersteunen. 

Ook na de kuur kan men Darmmanagement blijven
gebruiken als dagelijks supplement bij de voeding

Iedere dag begint goed met darmmanagement

Wij kunnen het belang van Darmmanagement in het normale 'westerse' voedingspatroon niet voldoende benadrukken. 

Darmmanagement is geen moeilijk te slikken tablet, maar een vezel/poeder dat gemakkelijk oplost in bronwater of vruchtensap, heeft een aangename smaak en is een gezond begin van de dag, is laag-glycemisch en bevat geen gist, suiker, zetmeel, zout of synthetische kleur- en smaakstoffen en is 100% plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Gebruiksaanwijzing Darmmanagement na de kuur

Ook na de kuur kan men Darmmanagement dagelijks blijven gebruiken.
Neem dan 1 theelepel per dag of 1 eetlepel per 2 dagen voor algemeen onderhoud.

Als dagelijks supplement bij de voeding, bijvoorbeeld als ontbijt:

- 2 sinaasappels persen, 1 eetlepel darmmanagement toevoegen, goed roeren en opdrinken.

- 2 sinaasappels uitpersen en toevoegen aan mengbeker, 1 banaan toevoegen en 1 eetlepel darmmanagement. Goed shaken en opdrinken.

- 1 groot glas melk, sojamelk, cocosmelk of notenmelk in mengbeker, 1 banaan en 1 eetlepel darmmanagement. Goed shaken en opdrinken.

Voor een optimale werking drink je na de shake nog een glas water of thee. 

Ervaar je zelf de positieve resultaten van Darmmanagement? 
Vertel het aan je familie en vrienden. Geef hen een aantal porties van jouw pot.
Ze zullen je later dankbaar zijn.

© Copyright 2018 Powerdetox b.v. - All Rights Reserved