PRODUCT INGREDIENTEN

Een overzicht van de detox producten in het kuurpakket en haar ingredienten.


De inhoud van het kuurpakket bestaat uit 100% natuurlijke producten.
Hieronder vindt u de beschrijving van de producten en de ingredienten.

Bitterzout

Detox 1 - Bitterzout
Detox 1 is een isotonische oplossing van magnesium sulfaat en is niet prikkelend voor de darm.
Het weekt afzettingen van ziekte- en gifstoffen op de darmwanden los en spoelt die uit.
Vaak zitten in het lange kanaalstelsel met zijn talloze lussen en plooien al heel lang drekresten vast – niet zelden verweven en verkoekt met het darmslijmvlies.
Hier ligt de ‘vervuilde, moerassig geworden’ voedingsbodem, die door schadelijke darmbacteriën als borstwering wordt gebruikt.  Meestal resulteert de uitscheiding van ontlasting in één, twee tot drie keer per dag een vloeibare tot vloeibaar-brijige darmlediging.
Als er bijzonder sterk darmirriterende giffen bij de uitscheiding komen, dan kunnen er heel goed veel vaker waterige en meestal slecht ruikende darmledigingen plaatsvinden. De uitgaande, vaak agressief bijtende slakken geven dan o.a. heel vaak aandrang met telkens heel kleine hoeveelheden uitscheiding.  Soms komen ongelooflijke hoeveelheden sterk ruikende ontlasting van slechte kleur, zwart, bruin, grijs, wit of groenachtig naar buiten met soms appelgrote drekstenen. Meestal zijn de uitscheiding echter niet zo spectaculair. 

Detox 2 - Darmmanagement 
 Darmmanagement helpt om een optimale darmwerking te realiseren en eventuele tekorten aan te vullen.
Het bevat als hoofdingrediënt de beste kwaliteit van psyllium als een zachte, rauwe plantaardige vezelstof. Psyllium reinigt het colon. Het creëert volume in de darm en verwijdert toxines uit de ingewanden en de darm. Werkt als prima darmsmeermiddel (glijmiddel).
Daarnaast bevat Darmmanagement de enzymen van de groene voeding om een goede vertering te bevorderen. Gezien de darm het centrum is van de vertering en enzymen een grote rol spelen in het verteringsproces en veel andere functies van het lichaam, zijn bijkomende enzymen een buitengewone ondersteuning van reinigings- en opnamefuncties.
Verder zijn gewaardeerde planten, kruiden en groenten toegevoegd, die de gezondheid van het darmmilieu en het herstel van een gezonde darmflora ten goede komen. Veertien kruiden waarvan de gezondheidskwaliteiten algemeen bekend zijn maken deel uit van deze bijzondere “zuivere darmformules”.

Er ontstaat een soort gel, die voor een hongerstillend en tegelijk beschermend effect zorgt. Zijn voornaamste toepassingen liggen echter op het terrein van de schoonmaak van de darm. Darmmanagement wordt gezien als de vrijmaker van aanslag / plaque op de darm, transitverbeteraar en werkt gunstig bij diarree wanneer deze te wijten is aan irritatie van het darmslijmvlies. Darmmanagement is een bulkvormer, een vezelproduct, maar in tegenstelling tot alle andere vezelproducten die irritatie van de darm opwekken, totaal zonder enige prikkeling.

Darmmanagement
Multi Probiotica 9+

Detox 3 - Multi Probiotica 9+
Ingredienten:
- Lactobacillus acidophilus- Lactobacillus paracasei- Lactobacillus plantarum- Lactobacillus salivarius- Lactobacillus lactis - Bifidobacterium infantis- Bifidobacterium lactis- Bifidobacterium longum- Enterocuccus faecium

De Acidophilus-, Bifidum- en Melkzuurbacteriën hebben de volgende positieve invloed:
1. ze produceren B-vitamines en vitamine K
2. ze produceren stoffen die de darmen actief houden
3. ze verbeteren de opname van een aantal mineralen zoals calcium
4. ze kunnen, wanneer ze voldoende in hun groei gestimuleerd worden, de ongewenste bacteriën afremmen.

Kort samengevat kan gesteld worden dat:
- darmflora van belang is voor de gezondheid van de mens;
- diverse factoren kunnen de darmflora verstoren en een “dysbiose” creëren;
- probiotica helpen deze dysbiose te voorkomen of verhelpen;
- het van belang is een veilig, stabiel en effectief probioticum te gebruiken;
- probiotica niet alleen toegepast kunnen worden bij darmklachten, maar ook bij andere gezondheidsproblemen effectief zijn gebleken;
- probiotica ook preventief gebruikt kunnen worden door gezonde mensen.

© Copyright 2018 Powerdetox b.v. - All Rights Reserved