WAT ONZE GEBRUIKERS ZEGGEN

Geef uw reactie via het contactformulier

"Voor de 5e keer in 3 jaar heb ik de weekkuur gedaan en ondergaan en weer met bijzonder resultaat. Ik heb me werkelijk in maanden niet zo goed gevoeld, mijn huid heeft geen pukkeltjes meer, mijn energieniveau is met sprongen gestegen, ben 7 kilo afgevallen, mijn maag voelt niet meer zo opgeblazen en zelfs mijn ogen stralen meer !!! Ik kan deze kuur dan ook iedereen aanraden, en ik vind eigenlijk ook dat de reguliere zorg meer met deze informatie zou moeten doen. Al meer dan 20 jaar tob ik met mijn gewicht, maar sinds ik met deze kuur in aanraking ben gekomen is het voor mij mogelijk mijn gewicht op peil te houden, mijn spijsvertering is beter gaan functioneren en dat blijkt....... Super !!!"

Helen
ONTWERPER

"Na jaren ongezond eten en weinig beweging wilde ik het roer omgooien. Maar hoe? Totdat ik op deze site terecht kwam. Ik heb de weekkuur gedaan met ongeveer drie dagen afbouwen. Ik heb ervoor gekozen om alleen verse sappen te drinken en ben er wel bij blijven werken. Dat was wel even doorbijten in het begin maar na een dag of twee verdween het hongergevoel en was ik de rust zelf. Toen ik begon woog ik over de 93 kilo. Daarnet stond ik op de weegschool en gaf deze 84.4 kilo aan. Ik moet er wel bijzeggen dat ik nu heel erg let op wat ik eet. S’morgens nog steeds vers fruit, nu in de blender met wat sap uit een pak erbij. Geen melk meer, dat is echt een verschil, veel minder last van asma, en heel veel rauwkost eten. De klysma’s nam ik overigens s’avonds, voordat ik aan het avondeten begon. Deze kuur kan ik iedereen aanbevelen, Het is een prima manier om het roer om te gooien en weer te beginnen met een gezond leven (met sporten...)."

Linda
ONTWIKKELAAR
POWERDETOX

"OP resultaat! Begin dec 2006 een weekend kuurtje gedaan met 5 dagen voorbereiding. Met name sappen en soep gegeten/ gedronken hierbij. 2 liter water drinken per dag doe ik al jaren dus dit niet aangepast. In de voorbereidingsfase wat hoofdpijn gehad, ook klysma’s gedaan (elke dag minimaal 1x). De hoeveelheid slakken e.d. viel wel mee. Vooral met zout kwam er wat los bij mij. Ik ben eraan begonnen omdat ik al een paar maanden niet vaker de wc kon om te ontlasten dan 1x. Voeding en en andere voedingssupplementen hielpen niet. Na de kuur merkte ik nog even wat onbalans in mijn lichaam. Maar nu kan ik gemiddeld 6x per week poepen :-). Wauw wat voelt dat lekker om gewoon weer nagenoeg normaal te kunnen lozen. Overigens ben ik niet meer dan 2kg afgevallen, en daarna eerder aangekomen. Maar mijn figuur is anders, ik heb meer energie en zit over mijn hele lichaam strakker in mijn vel. Ik ga zo’n korte kuur zeker nog eens doen (en dan komt er vast wel weer meer uit)!"

Peter
KANTOOR MEDEWERKER

"Ik raad het iedereen aan het is gewoon geweldig om geen pijn in je buik meer te hebben na de kuur. de sap kuurhield ik niet vol gewoon doordat ik een te drukl leven heb,maar ik ben wel veel bewuster gaan eten,en na de kuur zat ik niet zo erg meer in mijn suikerspiegeling vel. ik ben 12 kilo afgevallen en nu ga ik na bijna een 1 jaar een weekend kuur doen samen met de gal en leverkuur.de kilo’s zijn er nog steeds af, maar mijn stoelgang begint moeizamer te worden. de darm kuur ga ik ook weer doen omdat ik het niet meer zo ver laat komen als vorig jaar wat er toen is los gekomen!!! ik hou het nu bij met een weekend kuur,want je voelt je gewoon heerlijk tijdens en na de kuur"

Petra
WERKZOEKENDE

© Copyright 2018 Powerdetox b.v. - All Rights Reserved